Fram och tillbaka – Skrivpuff 12 februari

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Hon funderade fram och tillbaka. Jodå, han var mannen på bilden. I alla fall trodde hon det. Men han hade känts så bekant, alldeles för bekant för att han bara skulle vara ett minne från ett mer än trettio år gammalt foto. Hon måste träffa honom igen, han hade påverkat henne så starkt där i hissen och sedan under hela dagen. Vem var han? Men framför allt, var skulle hon kunna stöta på honom igen?

Ljus, Lampa, Elektricitet, Makt, Design

*Berättelsen om Klara och Simon är helt fiktiv (påhittad). Det här är tjugofemte delen av flera.

**Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fram och tillbaka – Skrivpuff 12 februari

 1. Kalle Byx skriver:

  Bra skrivet men synd attman missar sammanhanget om man inte läser varje dag.

 2. Grå Papegoja skriver:

  Spännande.

 3. Gunnar skriver:

  Hur ser dina skrivplaner ut? Är det helt web-baserat eller ska du försöka få ihop en hel bok?

  • Kraka skriver:

   Jag faller hela tiden på det där med att tiden inte räcker. Jag hoppas att jag får bättre tid i sommar, när min kurs på Hola är klar.
   Jag skriver utifrån de ord som kommer på Skrivpuff, om de känns som att de passar in berättelsen.
   Jag har två möjliga slut på berättelsen och vad som händer under tiden tänkte jag ska få flyta fritt lite efter hur det faller sig.
   Möjligen kan det hända att jag ger ut den som bok i egen regi. Får se hur jag känner när jag är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *