Även jag har mitt Waterloo

Har gjort min andra inskolningsdag på Post-op. Idag har jag i stort sett har jag bara träffat friska patienter, mammor som fött barn med kejsarsnitt.

Jag började inte förrän klockan 09.00 och hade sedan några timmar undervisning om bland annat journalsystemet Orbit.

Att tvinga upp en så utpräglad nattmänniska som jag till tidiga arbetspass är nära nog i tortyrbranschen. Eftersom det förekommer fler tidiga pass, ännu tidigare faktisk, då jag ska vara på avdelningen ombytt och klar klockan 07.00, tyckte jag lite synd om mig och bestämde mig för att åka till Karlbergs station efter jobbet och sedan promenera därifrån till Thelins café och dricka kaffe och äta bakelse.

Napoleon hade sitt Waerloo där han blev besegrad, jag har mitt. Napoleonbakelser, eller i stort sett vilka bakelser som helst, är mitt Waterloo.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *