Svårt att bestämma mig

Efter bara två nätter var det dags för ledighet igen. Jag tyckte att jag kunde kosta på mig lite lyxfrukost på hemvägen, men hade väldigt svårt att bestämma mig för hur och var.

Först funderade jag på om jag skulle prova något av caféerna som ligger i anslutning till sjukhuset och den närliggande högskolan. Men jag förkastade idén eftersom det då skulle vara evighetslångt hem.
Istället tänkte jag att det nog skulle vara en god idé att ta något i närheten av T-centralen. Men när jag väl närmade mig stationen kändes det mest jobbigt med tanke på hur mycket folk det är överallt just där.
Men vid St Eriksplan då? Eller Fridhemsplan kanske? Men nej, det kändes inte heller helt optimalt. Istället fick det bli Waynes coffee på Kistagången.

Jag satte mig med en mugg svart, gott kaffe och en wrap med tonfiskröra. Medan jag åt läste jag, håller på att förbereda mig inför en seminariehelg. Ja, de kallar den ekofilosofisk verkstad, men det är en seminariehelg. Det är Föreningen för ekofilosofi som anordnar den och den här gången ska det handla om pengar, vilken roll de har och vad de gör med oss.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *