Den där känslan av fel dag

Vaknar på eftermiddagen och känner mig övertygad om att det är lördag. Ändå vet jag att det är torsdag och att jag har ännu en arbetsnatt framför mig. Men jag kan inte riktigt skaka av mig känslan. Tänk om jag sovit i flea dygn och det verkligen är lördag.

Men när jag går ut borstar tänderna finns inget som tyder på att det är lördag, ingen granne som har fest eller barn och barnbarn på besök. Eller det kan de ju ha ändå, men inte så där uppenbart som det brukar vara på lördagar.

Dags att fixa till mig, packa nattlunchen och ta tag i ännu ett arbetspass.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Den där känslan av fel dag

  1. Ingrid skriver:

    Hoppas natten varit lugn och nu sover du kanske är välförkänt sömn. Sov så gott och i morgon är det lördag!!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *