Möjligt – Skrivpuff 22 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Är det möjligen möjligt att det finns en möjlighet? Eller är det bara en omöjlig dröm? Jag väljer att se det som möjligt. Men, möjligen, har jag missbedömt möjligheten och har möjligen fel. Men jag vill ju gärna tro att ingenting är omöjligt.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2017. Bokmärk permalänken.

3 svar på Möjligt – Skrivpuff 22 juli

  1. Ethel skriver:

    Kul lek med ordet. När man sagt det några gånger låter det jättekonstigt och svårt att uttala utan att snubbla på bokstäverna. Iaf jag :-)!

  2. Grå Papegoja skriver:

    Det är möjligt… Bra skrivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *