Jag borde gå

Har tänkt på det så mycket de senaste åren. Att jag borde gå. Men det kommer alltid en massa emellan, vardagen tar sin tid och energi.
Idag tänkte jag på det igen, på Tvärbanan. Satt där och tittade ut genom fönstret och såg först ett café jag aldrig sett förut och lite senare ett hotell.

Det finns så mycket att se i, och runt, Stockholm. Platser jag inte vet att de finns och många som jag vet om men inte besökt.

Jag menar inte  att jag behöver gå varje sträcka, men unna mig att kliva av bussen, T-banan eller spårvagnen och promenera runt och se mig om. Gå utefter stränderna, inte bara Söder- och Norr Mälarstrand, utan alla andra stränder också. Stockholm är en stad vid vatten, en stad med mängder av spännande hus, vackra parker och miljöer och inte minst många trevliga caféer och matställen. Jag borde verkligen gå…

*Bild från pixabay.com

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag borde gå

  1. Helene skriver:

    Jag läste för några år sen om någon känd skådespelare, minns inte vem, som efter en separation hamnade i depression och bestämde sig för att han skulle vandra på alla Stockholm gator som terapi Han gjorde det också. Varenda gata i Stockholm prickade av och han gick sig ur depressionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *