Advent, ankomst och nystart

Nejdå, det var inte en jobbig natt. Men det kom patienter hela tiden och det var att göra. När jag åkte hem tänkte jag att jag nog skulle orka gå på Högmässan i Kista, men när jag väl kom hem och satt med mitt kaffe och lussebulle jag köpt på vägen hem kände jag att jag behövde sova. Efter kaffet kröp Kingston och jag ner i sängen och sov till eftermiddagen. Om han sov vet jag ju inte, men jag tror faktiskt att han gjorde det. Han kom i alla fall och tiggde mat så fort han insett att jag vaknat, vilket jag gjorde exakt en minut innan alarmet skulle gå på.

Jag gick upp, la upp kattmat och gjorde kaffe. Sedan klädde jag mig och gav mig av till Adventskonsert i Immanuelskyrkan.

Kyrksalen i Immanuelskyrkan är väldigt vacker tycker jag. Jag har inte varit där så många gånger, de har en massa olika lokaler där de har gudstjänster och musikaktiviteter. Jag har oftast varit i deras andra lokaler.

Det var en traditionell adventskonsert med kända sånger och musik. Vi sjöng ett par psalmer, Bereden väg för Herran och Gå Sion din konung att möta, tillsammans och det var en aftonbön.

Kören på plats, duktig körledare och solister. Vad mer kan man önska sig av en konsert på Första advent! Ett nytt kyrkoår har börjat och nu ser vi fram mot julen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *