Juldagen – Eller på julen får man vara lat

Jag sov till kvart över tolv, mitt på dagen. Hur många timmar jag sov vet jag egentligen inte eftersom jag var hemma ungefär vid midnatt och sedan var upp minst ett par timmar till. Men det var skönt att sova ut och vakna utan att känna att jag låg efter med saker som skulle göras.

Jag tog det lugnt, lyssnade på musik och åt lite. klädde mig och gav mig iväg på en biltur. Först till stugan för att kolla att allt var i sin ordning där. Det var det.
Sedan åkte jag till Jakobsberg för att parkera bilen hos R igen. Jag hade kanelbullar med mig och vi drack te. Han hade en kompis på besök, en man som såg ut att vara kanske i 65-årsåldern. Men under kvällens gång avslöjades att han var 80 fyllda.

Jag traskade ner till centrum och tog bussen hem. Ringde min son för att höra hur han hade det. Sedan gick jag in och blev mött vid dörren av mina två kattpojkar.

Har tittat på en så underbart gullig film, Julgåvan – Christmas Inheritanc, en av Netflix egenproducerade filmer. Lite lagom romantisk och klart sevärd om man vill se något att bli glad av.

Tittade också på senaste avsnittet av På spåret. Alltid trevligt och lite spännande att pröva sina egna kunskaper.

Kaffe, tända ljus, lugn och ro tillsammans med katterna. Precis vad jag behöver, i alla fall några dagar.


*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Juldagen – Eller på julen får man vara lat

  1. Ingrid skriver:

    Du har säkert gjort dig väl förtjänt av att få njuta av lite lugn och ro tillsammans med kattpojkarna.
    God fortsättning till er alla tre!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *