EFIT – Ett Foto I Timmen – 23 mars

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 23 mars hittar du här.

Jag hade planerat   att gå upp tidigt, men när alarmet ljöd var jag utmattad. Inte en chans att jag skulle orkat med dagen om jag gått upp då. Ställde om tiden för nästa väckning.

Klockan 10-11: Till sist lyckas jag ta mig ur sängen. Trött och utmattad. Började med att gå in i badrummet och Kingston följde med.

Klockan 11-12: Är det frukost eller lunch? Två skivor lingongrova med nya favoriten salamiost. Till det drack jag givetvis en balja kaffe.

Klockan 12-13: Lyx i vardagen. Jag älskar blanka, kolorerade magasin. Att bläddra och drömma sig bort i. Kom med posten idag. Btw så finns det en intervju med Kajsa Grytt i månadens nummer.


Klockan 13-14: Blev sittande vid telefon och dator för att reda ut en massa strul som PostNord ställt till med. På mindre än 10 dagar har de slarvat bort 3 brev med viktigt, konfidentiellt innehåll. Personuppgifter och sådant.
Det tar massor av tid att sitta i telefon, vänta på mail med brevens innehåll och ordna upp problemen. Så tröttsamt och rättsosäkert! Inte helt roligt när både personnummer och bankkontouppgifter hamnar på villovägar. Får se om jag orkar skriva en anmälan till PoT. Men sådant tar ju också tid och jag har en planerad IVO-anmälan som jag ännu inte hunnit ta tag i. Samhällsservice och infrastruktur bara måste fungera.
Rosorna på datorns skrivbord är från min stuga. Måste flytta på dem när jag ska fixa fasaden. Hoppas de överlever det. Jag älskar den där rosenbusken.

Klockan 14-15: Visst såg det gott ut? Specialkost för katter med tarmproblem. Utan fibrer och extra kaloririk. Kingston behöver äta upp sig lite efter sin svåra sjukdom i november. Han tar sig riktigt bra.

Klockan 15-16: Jag tittade på senaste avsnittet av The Sinner som släpptes inatt kl 02 på svtplay.

Klockan 16-17: Började bli dags att förbereda mig för kvällen. Ska ut och roa mig med min son och vänner.

Klockan 17-18: Jag smörjde in mig med en av mina favortibodybutters, den med strawberry. Sedan klär jag mig och ger mig av.

Klockan 18-19: I Solna bytte jag från T-banan till Tvärbanan. Det tar något längre tid, men är så mycket lugnare. Dessutom hade jag gott om tid. Resten av gänget hade inte ens givit sig av från Hässelby ännu.

Klockan 19-20: Jag var framme vid Globens hållplats och ringde igen och frågade omm de var på väg. Men nej, de höll på att samla sig för avfart. Det skulle med andra ord ta minst en timme innan de skulle komma. Jag tog en fika i den kombinerade kiosk och butik som ligger vid T-banan.

Klockan 20 – efter midnatt: Efter fikat går jag ner till Kraken, ställer mig i kö och går in. Sedan spelar en rad olika punkband.
Först är det Världen Brinner, men jag har ingen bild på dem. Sedan Vånna Inget, Rolands Gosskör och Strebers.
På övre bilden är det Rolands Gosskör och på den under Strebers.

Efter midnatt spelade Asta Kask. De har en 2-dagrskonsert med anledning av att de firar 40 år. De startade i Töreboda år 1978.


Efter konserten gav vi oss av hemåt. Vi gjorde sällskap till T-centralen där jag bytte T-bana. Jag var hemma ungefär klockan. Då skickar jag ett sms till min son att jag är hemma och får veta att de just anlänt till Hässelby. Jag gör en kopp kaffe och två mackor. Sedan var det sovdags.

 

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2018. Bokmärk permalänken.

3 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 23 mars

 1. Ariella skriver:

  Kikar in på din dag

 2. wiolettan skriver:

  Trevlig kväll verkar du ha haft. Håller med dig, tvärbanan är lugnare på något sätt och så har man ju utsikt, kan titta ut, det tycker jag är en stor fördel.
  Häftigt att få följa med dig timme för timme under en dag. Att du kommer ihåg vad du gjorde, eller skriver du kanske upp?
  Fina blommor där på din dator.
  Kingston, honom gillar jag skarpt.
  Trevlig kväll.
  Kram!

 3. Anni skriver:

  Jag tar också gärna tvärbanan till Globenområdet, även om den blir trång är den aldrig lika röjig som tunnelbanan kan bli. Så du var där i fredags och jag var på Hovet igår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *