EFIT – Ett Foto I Timmen – 5 september

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 5 september hittar du här.

En onsdag i en vecka med hur många inplanerade saker som helst.

Klockan 06-07: Jag hämtade sista koppen kaffe för natten.

Klockan 07-08: Nattens begagnade kläder, de 4 plagg jag skrev om här.

Klockan 08-09: Var på väg hem. Det ser idylliskt ut med grönskan, men det är precis det här avsnittet av vägen som gör att jag ofta väljer bussen när det är mörkt, trots att det tar längre tid än att gå. Men vem som helst kan ju gömma sig i buskarna.

Klockan 09-10: Kingston har fått sin mat innan jag ska sova. Naturligtvis har även Lucas fått mat, men han äter i köket.

Klockan 14-15: Alarmet har väckt mig och jag har gått upp. Pojkarna ligger kvar och drar sig en stund. De har ju all tid i världen.

Klockan 15-16: På vägen till T-banan hann jag slänga mina sopor.

Klockan 16-17: Hade hämtat kurslitteratur på Stadsbiblioteket. Nu var jag på väg till pendeltåget vid Odenplan. Skulle strax passera den plats där jag veckan innan träffade på den aggressiva suckpolisen. Hon var inte där och troligen suckade jag inte lika djupt eftersom jag endast hämtat en bok.

Klockan 17-18: Åt middag med min vän röntgenläkaren. Vi hade mycket att prata om medan vi åt vår mat och drack rosévin.

Klockan 18-19: Strax innan klockan 19 klev jag på bussen, och satte mig, för att åka hem till min lägenhet.

Klockan 19-20: Pluggade inför studiedagen på Newmaninstitutet. Kursen heter Nyateismen – utmaning för teologin.

Klockan 20-21: Jag pluggade fortfarande. Låg lite efter och behövde lägga på ett kol.


Klockan 21-22: En sista blick in i badrummet för att se att allt var i ordning efter mitt skumbad.

Klockan 22-23: Åkte T-banan mot Skarpnäck.

Klockan 23-24: Jag hade äntligen kommit hem till stugan. Fick vänta rätt länge på bussen, men utnyttjade tiden till att plugga. Blev avsläppt precis vid korsningen då bussen svänger mot Orhem. Man håller på med vägarbeten och hållplatsen är flyttad rätt långt från mig. Men hittills har jag fått gå av precis där jag vill. Det är så stor skillnad på bemötandet från chaufförerna i Skarpnäck jämfört med Kista-Husby där de ofta är lite otrevliga.

 

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2018. Bokmärk permalänken.

Ett svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 5 september

  1. Paula skriver:

    Hej, här tror jag inte jag varit förut så jag passade på att läsa om ditt bloggnamn och om dig själv. Beundrar dig som pallar att både jobba och plugga, strongt gjort, hoppas du när du pluggat klart får fördelar av det! Jag gjorde också så under alla mina år då jag jobbade på bank, hade alltid en pågående kurs på gång. Tack för titten på en dag och ha en trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *