Onyttigt, men gott – Bloggutmaning i april 12

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i april med en fråga att besvara varje dag.

 

Årets första glass tar jag gärna i sällskap med…

Jag älskar glass. I alla dess former. Det är ett givet sommarnöje att slicka på en glass under promenaden eller sittandes på en bänk i solen.

Jag har funderat en del på svaret på dagens fråga, ett svar som bara kan bli hypotetiskt. Men jag kommer inte på någon som skulle vilja äta glass utomhus med mig, utom min son. Annars brukar det vara så att jag frågar mitt sällskap om hen också vill ha en glass och svaret brukar bli nej tack.  Så då får svaret bli att jag gärna skulle ätit årets första glass i sällskap med honom. Om det nu inte varit för sent redan….

Årets första glass utomhus, för all efterrättsglass faller givetvis bort i sammanhanget, åt jag på min promenad, som jag berättat om i Solig söndag i Alingsås.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i april 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Onyttigt, men gott – Bloggutmaning i april 12

  1. Znogge skriver:

    Du får satsa på att äta dina glassar i ditt eget sällskap vilket verkligen inte är det sämsta 😀

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *