Glädjande för mig – Bloggutmaning i april 16

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i april med en fråga att besvara varje dag.

 

Senaste gången någon gjorde mig glad var…

Min son gör mig ofta glad. Han är snäll, hjälpsam och trevlig. Senast han gjorde mig glad var nog igår när han erbjöd sig att skjutsa mig till stugan så jag kunde hämta hem bilen jag hade parkerad där.
Vet inte om jag sparade så mycket i tid, men väldigt mycket i ork. För SL-trafiken är tärande. Ja, mer än tärande.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i april 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Glädjande för mig – Bloggutmaning i april 16

 1. Ingrid skriver:

  Det är gott att ha en snäll och hjälpsam son!
  Det har jag också.
  Ha en fin tisdag!
  Kram, Ingrid

 2. skogsnuvan skriver:

  Att ha en son i närheten är nog väldigt fint. Min son bor i Helsingborg och kommer hem till jular och till semestrar men det är långt emellan att vi träffas tyvärr men när han är här så är han också snäll och trevlig och hans fjälla är jättego så vi får vara glada som har våra rara söner

 3. Mösstanten skriver:

  Fint att ha en hjälpsam son och som verkar trivas bra med sin mor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *