Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i april med en fråga att besvara varje dag.
Idag visar jag er min middag i text & bild.
Efter en vecka i sus och dus, eller nästan i alla fall, så är det dags att skärpa till mig lite. I alla fall om jag inte ska gå helt bankrutt.
Idag fick det bli en portion ugnspannkaka med lingonsylt. Pannkakan hade jag i frysen efter att jag, när jag kom hem från Alingsås, gjorde en långpanna med rester jag hade med i packningen. Mjölk, ägg och tärnan bacon. Mjöl hade jag hemma och mer än så behövs inte. Lingonsylt tillhör mina basvaror och finns alltid hemma.
Ugnspannkaka med lingonsylt är jättegott och det äter jag då och då när fantasin tryter.
Kram, Ingrid
Fläskpannkaka gjorde jag ofta förr, men jag var så fettakrämd så jag hade kasselerbitar istället för fläsk i pannkakan.
Man får skilja på vardag och fest helt enkelt 😀 Fläskpannkaka hade vi ofta när barnen var små och då var det uppskattat. Numera tror jag inte att det hade gått hem hos dem…
Kram