Dagar som är olika och olika dagar – Bloggutmaning i maj 3

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i maj med en fråga att besvara varje dag.


Fredag idag, vad gör du alltid på en fredag?

Det finns ingenting jag alltid gör på en fredag. Jag är inte ens ledig och kan ha fredagsmys varje fredag. Mitt liv styrs i stor utsträckning av om det är en ledig dag eller en arbetsdag. Så har det varit de senaste 45 åren.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i maj 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagar som är olika och olika dagar – Bloggutmaning i maj 3

 1. Znogge skriver:

  Då är det inte lätt att skapa traditioner för en viss veckodag.

  Kram och ha en trevlig fredag!

 2. Mösstanten skriver:

  När man är ledig alla dagar som jag så känns fredagen inte lika särskild längre, men lite fredagskänsla har stannat kvar ändå. Men jag förstår att känslan inte finns när man jag jobbat som du.

 3. Ingrid skriver:

  Jag förstår att din tillvaro styrs av arbetet. Du får skaffa dig fredagstraditioner när du blir pensionär!
  Kram, Ingrid

 4. it_is/Anette skriver:

  Det är samma sak för mig, det är inte vilken dag i veckan det är som styr vad jag gör som är lite extra i vardagen – det blir mer den dagen jag är ledig. 🙂 Men det är ju ett val jag gjort att ha den typen av jobb o jag trivs med det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *