Det enda som behövs för en perfekt kväll – Bloggutmaning i maj 18

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i maj med en fråga att besvara varje dag.

 

En vårkväll är komplett med…

Jag har inga stora anspråk för att en kväll ska vara komplett. Det räcker med att jag är ledig. Jag blir mer och mer förtjust i att vara ledig.

Jag hade en bra eftermiddag i torsdags. Satt i solen på Medborgarplatsen och åt en sallad och tog ett glas vin. Men komplett blev kvällen hemma hos mina katter. Jag trivs bäst när jag är hemma med pojkarna. Det är så mycket action i mitt liv och jag njuter av att få lugn och ro. Bara vara. Utan att behöva klä upp mig, svara på frågor, vara trevlig och konversera. Vilket naturligtvis inte betyder att jag inte uppskattar fester, tillställningar och olika slags aktiviteter. Men komplett blir en kväll först när jag kommit hem, vagnen åter är en pumpa och jag sitter i köket med mina kattpojkar och gör en sammanfattande reflexion över dagen.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i maj 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *