Trevligt, eller hur hemskt som helst – Bloggutmanning i juni 25

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i juni med en fråga att besvara varje dag.

 

När du möter mig i verkliga livet kommer jag…

Förhoppningsvis slipper du möta mig på mitt jobb. Gör du det betyder det troligen att du, eller någon av dina nära och kära, är svårt sjuk eller råkat ut för någon allvarlig olycka.
Om du nu inte är intensivvårdssjuksköterska och blir min nya kollega, anestesiläkare eller av annan anledning möter mig i din roll som vårdarbetare.
Det kan också vara så att du möter mig på en postop-avdelning efter en mindre operation eller när du fått barn med kejsarsnitt. Så bara hemskt är det inte ens på mitt jobb.

Träffar du mig i andra sammanhang så gissar jag att vi dricker kaffe någonstans. Eller pratar en stund över ett glas vin.

Men det kan lika gärna vara så att vi bara möts i vimlet. Då är jag troligen upptagen av egna tankar, försjunken i en ljudbok eller läser något. Jag har ju ingen aning om vem du är, med några få undantag. Enligt statistik har jag varje vecka mellan strax under 200 och 500 unika besökare. Kanske inte i antal personer eftersom besökare är olika ip-nummer och de flesta av oss har fler än ett ip. Hemdator, mobil och jobbdator för att nämna några. Men helt klart är att de flesta som läser det jag skriver är för mig helt okända personer.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i juni 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trevligt, eller hur hemskt som helst – Bloggutmanning i juni 25

 1. Znogge skriver:

  Ta det inte personligt men då hoppas jag inte att vi ses å yrkets vägnar 😉 Dock vet jag att ni gör ett fenomenalt viktigt jobb så all ära till alla inom vården!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag skulle tycka att det vore trevligt att få träffa dig någon gång, men absolut inte i din yrkesroll. Det hoppas jag slippa!
  Ha en fin onsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *