En bättre dag

Det blev en bättre dag, men inte helt bra. Det regnade på morgonen och sedan av och till under dagen. Alldeles för blött för trädgårdsarbete. I alla fall i mitt tycke.

Jag fixade med lite ”pappersarbete”, la in räkningar, ringde telefonsamtal och sådant. Sedan åkte jag hem för att ta ett bad och tvätta håret. Kolla posten också.
Men först skulle jag äta hade jag bestämt.

Hämtade upp min son, som slutat jobbet lite tidigare, och åkte till IKEA i Barkarby. Jag valde rödspätta, han valde köttbullar.

Vi åt vår middag, för det  var inte tal om att kalla det lunch. Klockan var mellan 17 och 18. Lupper skulle man möjligen kunna säga att det var. Vi hann prata en del, det blir inte så ofta nu när han har långa arbetsdagar. När vi ätit tog vi snabbaste vägen ut.

Vi behövde båda shoppa lite och åkte till Coop i Jakobsberg. Jag köpte mest bröd och pålägg, men lite annat också. Hittade något slags salamichips, små väldigt tunna skivor salami.

Vi åkte hem och sa hej då. Jag gick in och tog ett bad och tvättade håret. När jag var klar klädde jag mig och åkte tillbaka till stugan .

När jag kom fram var det kvällssol. Men jag bestämde mig ändå för att gå in. Imorgon är en ny dag.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på En bättre dag

 1. Znogge skriver:

  Det lät som en bra dag även om vädret nu inte tillät trädgårdsarbete. Kanske har du bättre tur i dag!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Just nu är det sol så vi får väl se. Men först behöver jag massor av kaffe.
   Hoppas din dag blir bra.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Vädret kan ställa till det även om det inte kommer så mycket regn. Vi fick en skvätt igår eftermiddag och en lite dusch i morse också.
  Hoppas du haft en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *