Fjärilen vingad syns i solen

Måndagsmorgon och sommaren gör en kort återvisit innan hösten drar fram. Solen sken när jag gick från sjukhuset och mängder av vackra fjärilar passade på att ta för sig av vad blommorna kunde bjuda på.

Natten var okej, men jag var ändå trött intill medvetslöshet när jag styrde mot stugan. Det hade nog fungerat om trafiken rullat på, men bilköer när jag är trött fungerar helt enkelt inte. Jag blev tvungen att stanna vid en mack och köpa kaffe och en macka. När jag ätit mackan slumrade jag lite och när jag vaknade till hade det gått så där 20-30 minuter och trafiken rullade.

Nu har pojkarna fått vad de behöver. Ren låda, mat och vatten. Dags att sova. Förhoppningsvis gör de mig sällskap i sängen.

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fjärilen vingad syns i solen

 1. Znogge skriver:

  Då hoppas jag att du sover gott vid det här laget och samlar nya krafter!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att du fortfarande sover gott! (13,30)
  Kram, Ingrid

 3. Micke skriver:

  Man får passa på så länge sommaren håller sig kvar…varmt här idag…trevligt.
  Hoppas du sov gott…det ska väl jag göra snart.

  Ha det fint.

 4. skogsnuvan skriver:

  Så skönt att vi får njuta av några fina dagar med värme och sol igen. Idag kommer en av mina bloggvänner och hälsar på och vi ska åka ut på en sjöutflykt har jag tänkt. Ser ut som om sjön ligger blank och lockande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *