Söndagsvila

Trots att jag vaknade tidigt helt spontant så var jag hemskt trött. Jag tog det lugnt och klev inte upp på flera timmar. Istället såg jag klart serien Himmelsdalen. Sedan lyssnade jag en stund på ljudbok. Drack kaffe och åt en macka. Pojkarna gjorde mig sällskap.

Det var nästan lunchtid när vi äntligen kom ut. Pojkarna var överlyckliga och njöt av det fina vädret. Men vädret byttes ut vartefter och det blev åska och regn.

Jag hann sitta ute och plugga en stund och åt sedan lite sill och potatis. Sedan packade jag ihop det som skulle med hem. Pojkarna krånglade inte alls när de skulle i burarna och det gick hur bra som helst att förpacka dem. Däremot gick inte resan hem helt bra för alla. Orvar lyckades inte hålla sig och bajsade i buren. Det blev lite kalabalik när vi kom hem eftersom jag var tvungen att akutduscha honom. Inget lugnt, skönt kissekattbad utan en dusch av rumpa och bakkropp direkt när han kom ut ur buren. Det var inte helt populärt. Men nu verkar han ha förlåtit mig.

Jag har tagit ett bad och fixat lite inför morgondagen. Men nu ska vi sova. Måste upp tidigt. Igen. Usch!

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Söndagsvila

 1. Ingrid skriver:

  Då hoppas jag att du sover gott nu!
  Det är dags för mig också att gå till sängs. Ute mullrar åskan och förhoppningsvis får vi några mm regn.
  Kram, Ingrid

 2. Susjos skriver:

  Så fina dina katter är!
  Ja, duschning är oftast inte populärt hos katter, men ett måste ibland!
  Hoppas du kan sova gott trots tidigt uppstigning!

 3. znogge skriver:

  Så skönt att kunna mjukstarta dagen. Hoppas att du sov riktigt bra natt.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *