En vanlig söndag utan krusiduller

En riktigt lugn söndag med mycket egentid. Precis vad jag behövde. Har dessutom mest vilat, bara pluggat en kortare stund. Däremot var jag på söndagsgudstjänst i Akalla och sedan på en kort shopping i Kista Centrum.

Det var bara 18 grader inne när jag gick upp. Trots att det var flera plusgrader ute. Kände att jag behövde värma lite med fläkten.
Drack kaffe och åt en macka med ost. Tittade på Innan vi dör.

Pluggade en stund innan jag skulle till kyrkan. I Akalla har vi gudstjänst klockan 15:00. En bra tid för mig som är morgontrött och behöver lång startsträcka.

Eftersom det var Allhelgonahelg fick vi sjunga den vackra I Himmelen, i Himmelen. Det är en av mina favoritpsalmer.

Efteråt var det kyrkkaffe som vanligt. Jag gick ganska snabbt efter att jag druckit ur min kopp. Jag kände att jag inte orkade umgås.

Jag gick hem och hämtade mitt SL-kort som min son lånat. De är inte personliga så man kan låna ut dem, men man får bara åka en i taget.

Åkte till Kista och shoppade. Två flaskor julmust light, en låda med 12 påsar Mjau mjukmat till Lucas och Orvar eftersom jag inte vill att de smaskar i sig av Kingstons dyra specialfoder, en kålpudding färdigrätt och två Billys minipizzor att ha i frysen.

När jag kom hem värmde jag kålpuddingen och hällde upp lite rött vin. Åt medan jag lyssnade klart på en ljudbok. Tog ett värmande bad och tittade sedan på första avsnittet av en ny serie: Killing Eve.

Bestämde mig för en tidig kväll eftersom jag har mycket inbokat den kommande veckan. Om nu 22:30-tiden kan anses tidigt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på En vanlig söndag utan krusiduller

 1. Mia skriver:

  Det låter som en alldeles underbar söndag, lite soft men ändå med en del aktiviteter, helt perfekt <3

  • Kraka skriver:

   Ja, den var precis lagom. Känner mig faktiskt mer taggad efter helgen som gått. Var ruskigt trött förra veckan.

 2. znogge skriver:

  Med mina mått mätt inte så tidigt för själv låg jag i sängen redan 21:10. Somnade förvånande nog direkt. Jag tycker du fick en bra söndag med lagom balans i aktiviteterna. Nu kavlar vi upp ärmarna och tar itu med den nya veckan.

  Kram och god morgon!

  • Kraka skriver:

   Ja, nu är det måndag och dags för nya tag. Idag börjar jag en ny kurs, Filosofisk antropologi, och det ser jag fram mot. Är visserligen inte klar med de tidigare, men är på gång och eftersom jag pluggar för min egen utveckling så har jag inte bråttom. Bättre att ta det lugnt och förstå än skynda och sedan glömma allt.

   Ha en bra dag i gruvan!
   Kram

 3. Ingrid skriver:

  Det låter som om du haft en skön söndag och det hade jag också.
  Det är en vacker psalm, även om det kanske inte är min favorit.
  Jag har också sett första avsnittet av Killing Eve och kommer nog att följa serien.
  Jag vaknar också en timme för tidigt trots att jag lägger mig vid 22.30-tiden, som är min normaltid när det gäller sänggående.
  Ha en skön måndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *