Knut dansar julen ut – Bloggutmaning i januari 13

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag.

Tjugondag knut idag, åker julen ut för dig idag?

Efter det som hände med Lucas så blev det inget julpyntande här hemma. Jag blev helt förkrossad. Inte känns det bättre nu när jag fått veta att tre av Orvars syskon dött av samma sjukdom som man misstänker att Lucas dog av. Jag väntar på obduktionssvaret, men det är med största sannolikhet just den sjukdomen.
Sjukdomen i sig är inte smittsam, men viruset som sedan muterar inne i katten är mycket smittsamt. Man vet inte, men möjligen finns en ärftlighet i risken att just vara en sådan katt som viruset muterar i. Alla mina katter är nära släkt och jag känner stor sorg och oro.

Om jag hade haft julpynt skulle jag troligen tagit bort det på tisdag, imorgon, eller på onsdag. Måndagen har varit en sovdag efter arbete.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Knut dansar julen ut – Bloggutmaning i januari 13

  1. Mia skriver:

    Förstår din oro till fullo men jag håller alla tummar jag har, för att inte Orvar ska drabbas <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *