Mellan jobb, ett slags semester – Dag 2

Så fort denna dag hann bli kväll, snart midnatt. Ändå har jag hunnit en del även om det mesta av dagen försvunnit.

Idag kom äntligen en del av kurslitteraturen och den skulle hämtas på en plats jag inte hade full koll på var den låg. Eftersom Fia hade ett ärende till Classe bestämde vi att vi skulle åka tillsammans så hon kunde visa mig vägen till utlämningsstället.

Vid Grand Samarkand ligger en Maxi och jag bestämde mig för att kolla om de hade kronärtskockor. Det hade de och jag köpte mig två stora, fina skockor.

När vi kom hem gick jag in och pluggade. Kokade sedan den ena av skockorna och åt. Så gott!

U kom lite senare och knackade på fönstret. Både jag och Kingston blev rädda, men det gick snabbt över. Han passade dessutom på att smita ut. Jag fick gå ut och hämta in honom i strumplästen. Tur att jag hade att byta med.

Gick in en stund och pratade med Fia. Vi kollade på Fråga Lund och U gjorde i ordning lite ätbart. Pizza och wienerbröd. Gott!

Nu är det dags att sova. Imorgon behöver jag försöka vara lite effektiv.

Det här inlägget postades i Livet, Mellan jobb, ett slags semester, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 2

 1. znogge skriver:

  Kokta kronärtskockor är så otroligt gott. Det åts ofta i mitt föräldrahem och det var en tradition på sommaren. Som barn uppskattade jag det inte lika mycket men numera är det en favorit!

  Hoppas onsdagen blir en bra och effektiv dag!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag har också en skocka att koka. I den ena buketten jag fick är det en stor och präktig kronärtskocka och den måste jag givetvis ta hand om. Den kommer säkert att smaka jättebra.
  Ha en fin onsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *