Mellan jobb, ett slags semester – Dag 3

Hade satt alarmet på 9:00 men vaknade strax efter 7. Gick upp och började med att kolla nyheterna på webben. Sedan gick jag ner till köket och gjorde kaffe.

Ägnade förmiddagen åt studier, disk, dammsugning i köket och planering för hösten. Mailade min chef på KS-Huddinge om när jag vill jobba. Så får vi se om det blir så.

Klädde mig och såg till att se presentabel ut. Skulle på sammanträde på zoom på eftermiddagen.

Efter sammanträdet åkte jag till Stora Coop och köpte kattsand, räkor och aioli. Tyckte vi behövde lite extra gott till kvällen.

Pluggade lite, lyssnade på Sommar med Martin Hägglund. Hörde honom i somras, men ville lyssna igen. Tycker fortfarande att han tolkar Aristoteles fel. Eller missförstår kanske är en bättre term. Ska faktiskt be min lärare att förklara för mig hur man kan tolka så olika.

Vi åt räkor och aioli. Jag drack vin till mina räkor. Pojkarna åt sina utan både vin och aioli. Dessutom åt de på golvet medan jag åt på tallrik. Så olika kan man tolka vad som är en bra måltidssituation. 😀

Har avslutat kvällen med lite playTV. Bland annat Lurad på kärlek & miljoner. Vår tids ”nigeriabrev”. Så tragiska människoöden.

Nu ska vi sova, jag och pojkarna. Imorgon är en annan dag…

Den som spar hen har. Sista godiset från flera veckor tillbaka. Det var några lakritsbitar också, men de fick inte vara med på bild.

Förresten, jag fick ordning på mitt arbetsschema och inbokade pass jag ville ha. Hon svarade nästan meddetsamma. Kunde fått fler pass, men jag vill hinna plugga också.

Det här inlägget postades i Livet, Mellan jobb, ett slags semester, Växjö. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 3

  1. Ingrid skriver:

    Så bra att du fick besked om ditt arbetsschema så att du vet hur du ska planera.
    Jag blev faktiskt väldigt godissugen när jag ser din sista bild. Det är länge sedan jag åt något godis. Det blir inte så när man inte går i affären själv. Spontanköpen uteblir!
    Ha en fin torsdag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *