Sjukling på sjukhus

Igår hade någon kräkts en stor pöl på golvet. Misstänkte att det var Kingston, han har ju sin kroniska tarminflammation. Men idag visade det sig att det var Orvar som var sjuk.

Han kräktes ordentligt på morgonen och verkade slö. Riktigt slö, på gränsen till medvetslös. Ringde Ultuna, men de kunde inte ta emot honom eftersom så många i personalen var sjuka.

Jag hade ett ärende i Uppsala och lämnade honom hemma. När jag kom hem trodde jag att han inte levde, men han andades i alla fall och rörde sig lite.

Ringde till Väsby djursjukhus och dit fick vi komma meddetsamma. Han var helt lealös när jag la in honom i buren. Men när vi kom fram var han i alla fall lite nyfiken.
Vi fick vänta ganska länge i bilen innan vi fick komma in. Sedan blev det provtagning och röntgen. Därefter fick jag lämna honom för att han skulle få intravenös vätska.

Klockan 21:00 skulle han hämtas för att vårdas hemma under natten. Imorgon ska han röntgas igen. Han har fått kontrast och man vill se om den passerar genom hela tarmen.
Vätskan hade gjort under och han är så mycket piggare. Han hade varken ätit, kissat eller bajsat under dagen. Men så fort vi kom hem ville han ha mat. Åt inte så mycket, men lite i alla fall. Sedan kissade han ordentligt och har nyss bajsat. Fin bajs, ingen diarré.
Jag hoppas han piggar på sig nu. Min älskade lilla Orvar.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sjukling på sjukhus

 1. Lilja Johansson Lindfors skriver:

  ❤😊

 2. Frudin skriver:

  Tänk att man blir så lycklig av bajs och kiss, att det fungerar. Hoppas han mår bra igen 🤗

 3. Ingrid skriver:

  Hoppas att Orvar är pigg i dag och att dagens undersökning bara visar att det bara var något tillfälligt!
  Det verkar ju som om han var ganska pigg igår kväll. ♥
  Kram, Ingrid

 4. Pingback: Hela månaden på ett bräde – Bloggutmaning i mars 1-31 | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *