Tisdag ser jag mig omkring

Som det står i Gesällvisan, tisdag ser jag mig omkring. Det gjorde jag med besked. Inte mindre än tre gånger dessutom.

Men vi börjar dagen från börja. Båda pojkarna låg i sängen när jag vaknade.

Drack kaffe och gav mig av till Stora Coop. Ville komma dit medan det var så lite folk som möjligt. Hade tänkt tanka bilen också, men plötsligt var jag på väg hem och det är rätt långt innan man kan vända. Bestämde mig för att tanka fram mot kvällen istället.

När jag kom hem åt jag en sen frukost/tidig lunch. Korv med bröd och räksallad.

Pysslade lite, lyssnade på ljudbok och tog tag i disken. Minns då att jag kom hem på kvällen på lördagen och att jag dessutom åt middag med Fia och U både lördag och söndag. Hur kan det bli så mycket disk hos en människa och två katter?!!

Pluggade sedan en stund och fick sedan frågan om jag ville följa med Fia som skulle åka och få Pennys klor klippta. Jodå, det kunde jag tänka mig.

När vi kom hem drack jag kaffe med Fia innan jag gick hem till Tornet.

Pluggade när jag kom hem och såg också Halv åtta hos mig. Sedan gjorde jag tredje resan. Den för att tanka.

Väl tillbaka var jag sugen på varm choklad med marshmallows. Fia sa att hon inte druckit det och ville jag skulle komma in med en kopp. Jag gjorde en saffransdeg och kokade sedan en kastrull choklad och gick in med. Drack kaffe framför TV:n hos dem medan min deg jäste.

Hemma igen bakade jag två sorters saffransbullar. Var klar strax efter midnatt.

Trots att jag inte hunnit sova middag hade jag lite svårt att somna. Finns så mycket att vara stressad för. Inte minst mina kommande pass på IVA i Eksjö. Vet inte hur många covid-19 de har, bara hur många som finns i Region Jönköping som Eksjö är en del av. Vill inte! Vill inte! Vill inte!

Det här inlägget postades i Livet, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tisdag ser jag mig omkring

 1. Ingrid skriver:

  Åh ad ditt saffransbröd ser gott ut!
  Nu blev jag sugen på att baka jag också. Saffransbullar är så gott!
  Varm choklad med marshmallows har jag aldrig provat och har lite svårt att tänka mig kombinationen. Jag får väl ta och prova någon gång.
  Ha en skön onsdagskväll!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Vilken effektivitet under dagen! Varm choklad var det länge sedan jag drack men det är så gott, ja saffransbullar med.

  Jag vill inte heller men härtill är jag nödd och tvungen 🙁

  Kram och god kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *