Säkra och osäkra planer – Bloggutmaning i februari 4

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i februari med en fråga att besvara varje dag.

 

Har du börjat planera något för sommaren 2021 ännu?

Ja, jag ska vara i stugan hela säsongen. Men jag har en resa på gång också, från strax före midsommar och ett par veckor framåt. Vandring i 5 nationalparker i Japan.

Stugan blir självklart av, men om resan blir det är väl mer osäkert. Vi får se…

Jag ska jobba lite också, behöver pengar för framtida resor.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Säkra och osäkra planer – Bloggutmaning i februari 4

 1. Ingrid skriver:

  Jag hoppas att du kommer iväg till Japan! Själv har jag ju planerat in en tripp till Mallorca i slutet av september. Men vi får väl se hur det går med corona, om de släpper iväg oss och om Japan och Spanien släpper in oss. Nu hörde jag att det ska gå att få ett vaccinationsintyg, men man vet inte riktigt hur det ska vara utformat. Sverige borde ju kunna ta kontakt med danskarna, de är ju redan på gång med sitt intyg och verkar ha en lösning.
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Jag tycker dina planer för den kommande sommaren låter alldeles utmärkta. Hoppas verkligen att den spännande resan blir av!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *