Liten och blå

Det var bara 2 grader på morgonen när jag gick upp. Hade planerat att åka till stugan för att jobba i trädgården några timmar. Men 2 grader kändes väl kallt. Istället tog jag det lugnt och åkte inte förrän någon gång vid 12-tiden.

Jag började med att äta lite, satt ute i solen. Sedan krattade jag och röjde en del. Men det var verkligen inte varmt.

Efter ett par timmar gick jag in och eldade i spisen. Det behövs för att driva ut vinterns fukt. Det blev riktigt skönt inomhus. Faktiskt skönare än hemma i lägenheten där jag i stort ett alltid fryser.

Vet inte vad klockan var när jag åkte hem, kanske vid 18-tiden eller strax efter. Klockan var i alla fall 19:16 när jag ringde F och berättade att jag var framme vid Cirkel K och MacD. Då hade jag hunnit tanka bilen.

F kom ner och vi gick till MacD för att fika och äta något. Jag åt en burgare. Trots att jag ätit lunch tidigare. Men de där enportionsrätterna är inte så mycket mat. Inte om man har gjort något slags fysiskt arbete. Jag var helt enkelt hungrig.

När jag kom hem fick pojkarna varsin tallrik mjukmat och sedan tittade jag på Muren och Veckans ord. Drack ett glas rött och åt choklad med havssalt.

Mina blåsippor blommar så fint. Våren är på väg. Blir det bara lite varmare så kan vi sova över snart. Men flytta ut dröjer nog.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Liten och blå

 1. Så vackert med blåsippor, undrar när de kommer hit. Lär nog dröja för vi har fortfarande nätter med frost. Men blir nog snart hoppas jag.

 2. Ingrid skriver:

  Så fint med blåsippor! De är verkligen det ultimata vårtecknet, men här är de snart överblommade. Nu väntar vi på de vita!
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

 3. Znogge skriver:

  Så mysigt att ha en stuga att flytta till. Lite som en oas…
  Här ösregnar det i dag och varmt är det inte.

  Kram och god söndag!

 4. Lillian skriver:

  Du var riktig så effektiv synes jeg. Her er det også mange kuldegrader hver natt, og i natt så er det spådd snø til og med. Blir spennende å se når jeg står opp i morgen tidlig for å dra på jobb.

 5. Micke skriver:

  Ganska kallt i vår lägenhet också vid denna årstiden, om någon kommer på hur man får till det med värmen i vanliga lägenheter så borde de få nobelpris.
  En stuga att åka till är underbart att ha på sommaren, något vi pratat lite om att skaffa en gång i tiden men det blev inget av med det.
  En lägenhet i spanien står högre upp på vår önskelista.

  Ha en fin söndag Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *