En bra lång dag

Det blev en bra lång dag. Men också en lång, bra dag. Nu har den kommit till sitt slut. Eller nästan i alla fall.

Naturligtvis vaknade jag mitt i natten och låg vaken ett par timmar. Riktigt dålig tajming eftersom jag planerat att gå upp tidigt. Jag var fruktansvärt trött på morgonen och fick skjuta fram planerna lite. Men till sist kom jag iväg.

Det var svårt att hitta en bra parkeringsplats i Uppsala, men till sist kapitulerade jag och parkerade nedanför slottet. Kostar 240 kronor dygnet. Nu blev det inte så mycket trots allt, bara 147 när jag checkade ut. Men mycket pengar trots allt.

Dagen var vikt för studier i bibblan på Newman. Jag behövde böcker jag inte har och som är svåra att få tag på. Man får söka efter dem på antikvariat och det har jag varken tid eller ork med. All kurslitteratur finns som referensexemplar i vårt bibliotek.

Jag var faktiskt mycket effektiv. Var nere i cafeterian i källaren och kokade vatten och gjorde snabbkaffe. Blev bjuden på ett par syltkakor. Sedan gick jag tillbaka till bibblan och stannade tills det var dags att gå till styrelsemötet i studentkåren.

Efter mötet gick vi till Williams pub för att dricka öl och äta lite. Jag hade tur för de hade Weird Weather som är min favoritöl. De hade en öl som heter Svanslös som jag blev nyfiken på, men det gick ju inte eftersom jag behövde en alkoholfri.

Det var väldigt trevligt att umgås ute på lokal. Men jag bröt upp lite tidigare eftersom jag behövde hem. Jag var den enda i sällskapet som inte bor i Uppsala.

På hemvägen åkte jag förbi Kista centrum och skaffade tre biobiljetter. En till imorgon eftermiddag till The Father och två till nya Bond-filmen för mig och F. Det är sista dagen imorgon som mina biocheckar är giltiga och jag hade tre kvar. Nu är min födelsedagspresent som jag fick av F 2019 slut. Det blev lite stressigt på slutet att få ihop det så inga biljetter skulle frysa inne. Men när jag fick dem hade ju ingen räknat med att det skulle bli en pandemi.

När jag satte mig i köket nu fick jag syn på att det finns ett tredjedels glas vin kvar. Det tänker jag dricka. Sen ska jag sova. Så det så.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En bra lång dag

 1. znogge skriver:

  Vilken bra och fullmatad dag men också en intensiv sådan. Vi funderar också att se Bond-filmen för de känns lite som klassiker och det hör på något vis till att se dem.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en bra dag och som vanligt full av aktiviteter. Bond-filmen måste jag absolut se, för det är ju den sista med Daniel Craig.
  Hoppas att du sover gott nu!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *