Novemberblues

Efter en lugn natt blev det dags att åka hem. Men trots att jag kunde gå lite tidigare så var det försent. Huddingevägen var helt igenkorkad. Jag kände att jag verkligen inte orkade sitta i bilkö.

Bestämde mig hastigt för att shoppa. Stannade vid Stora Coop vid Ågestavägen och gick in. Jag stannar ganska ofta där, men nu gjorde jag det bara för att kunna vara någonstans medan bilköerna fick lösa upp sig.

Köpte kattmat och kattsand, det var verkligen något jag behövde. Lyxshoppade lite och köpte pepparkakor och ädelost. Hönökaka hade jag blivit sugen på häromdagen när jag läste hos Znogge. Hittade också en god korv att ha som pålägg. Sedan betalade jag och åkte hem. Köerna hade skingrats och det rullade ganska bra.

Hemma drack jag kaffe och åt en macka med korv. Pojkarna fick mjukmat och jag bäddade ner mig. Först kom Orvar och la sig vid mina fötter. Kingston dök nog upp senare för han låg där när jag vaknade.

Jag vaknade vid 15-tiden tror jag. Har för mig det i alla fall. Men när jag gick upp var klockan betydligt mer.

Gjorde kaffe och några mackor. Hade ingen lust med något och tittade på ett par avsnitt av The Good Doctor. Verkligen tidsslöseri när jag har en hel del annat som behöver göras. Men jag hade verkligen ingen lust att vara flitig.

La mig i ett varmt bad. Det är verkligen hemskt kallt i min lägenhet. Men det är bara att acceptera. Efter badet satte jag mig en stund i köket innan jag gick och la mig. Inte mycket till dag precis.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

2 svar på Novemberblues

 1. znogge skriver:

  Smart att stanna till och handla i stället för att bara sitta och vänta i en bilkö. Finns väl inget mer frustrerande än det. En god Hönökaka är aldrig fel 😀

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Inte ska du ha dåligt samvete för en stund vid tv:n. Du måtte väl vara mer än väl värd lite avkoppling.
  Ha en fin fredag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *