Mat för både kropp och själ

Har haft en riktigt bra dag idag. Äntligen fick vi ha vår obligatoriska studiedag på skolan. Är så glad att vi slapp zoom. Det är verkligen inte samma sak att plugga filosofi på zoom. Diskussionerna blir inte samma sak när vissa bara pratar och andra inte får en syl i vädret på nätet.

Vi hade först en kort presentation och sedan hade viföreläsning. Vi höll på till klockan var nästan halv fem.

Men dagen har inte bara bestått av studier. Jag har kontaktat en annan bank för studentkårens räkning. Swedbank är ju helt hopplösa att ha att göra med. Nu känner jag mig betydligt mer optimistisk.

På lunchrasten tog jag en promenad till Fågelsången, det anrika konditoriet, och köpte en macka med Skagenröra och en kopp kaffe.


När vi var klara för dagen var jag ganska mör. Kände mig lite hungrig och slank in på en hamburgerbar och köpte mig en 90-grammare. Något kaffe hade de tyvärr inte.

Sedan körde jag hem. Men precis när jag parkerade hörde F av sig och var nästan hemma. Så vi bestämde att jag skulle plocka upp honom på vändplanen. Jag ville ha honom med i biltvätten. Jag tycker det är obehagligt att vara ensam och tvätta bilen. Det har jag berättat om tidigare.

Jag tankade och tvättade sedan bilen. Därefter åkte vi till Burger King eftersom F ville ha en burgare. Jag drack en kopp kaffe.

När jag kom hem drack jag ett litet glas rött och sedan var det sovdags. Läste lite inför fredagens kurs också, men bara lite. Handbok i livets konst av Epiktetos.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mat för både kropp och själ

 1. znogge skriver:

  Härligt med en bra och givande dag. Visst är det något helt annat att kunna träffas personligen och diskutera med varandra. Nu är det som det är och då får man ibland nöja sig med det andra alternativet.

  Kram och god kväll!

 2. Susjos skriver:

  Jag som inte hör så bra fixar inte zoom alls , skönt att ni kunde träffas irl!
  Ha en fin tisdag!
  Kram

 3. Ingrid skriver:

  Det låter verkligen som en bra dag. Visst blir man trött på Zoom-möten, men vi lär väl få hålla till godo med det ett bra tag till. I morgon har jag ett webbinarium att följa för SPF:s räkning. Det lär handla om hur man ska göra för att få del av Allmänna Arvsfodens pengar.
  Är du på väg i dag?
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *