Lång, effektiv dag i stugan

Gick upp tidigt, drack kaffe och pluggade dryga timmen. Sedan ringde jag F och vi bestämde en tid då vi skulle ses.

Vi började med frukost på MacD hemma innan jag skjutsade honom till jobbet. Sedan åkte jag till stugan.

Det finns hur mycket som helst att göra där och jag fick prioritera. Ägnade hela dagen åt att köra byggavfall till ”tippen”.

Under dagen körde jag fem eller sex gånger med fullastad bil. Tappade faktiskt räkningen. Gjorde en paus mitt i och åkte till Haninge centrum för att köpa en såg hos Classe. Hade kollat var det skulle finnas den jag ville ha.
Passade också på att köpa en tunnbrödsrulle på Cirkel K innan jag åkte tillbaka till stugan.

När jag var klar för dagen åkte jag till Tyresö centrum. Hade kommit på att jag ville ha speciella dynor till mina nya stolar, dem jag köpte i Växjö, och när jag varit hos Classe glömde jag det förstås.

Innan jag åkte hemåt köpte jag en Mocca latte på Espresso House.

När jag druckit den gick jag en sväng och kollade i skyltfönstren. Man hade stängt, alla affärer stänger klockan 19:00, utom Stora Coop. Men jag orkade inte gå in där, även om lite bröd att rosta varit nice.

När jag kom hem tog jag ett varmt, skönt skumbad. Gissar att jag kommer att känna av ryggen imorgon och säkert andra kroppsdelar också.

Hade tänkt plugga en timme eller två men la mig och släckte lampan direkt. Lyssnade på ljudbok. Sedan ringde Fia och jag piggnade till lite. Men jag ska upprepa stugdagen imorgon finns så mycket mer att ta tag i där.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lång, effektiv dag i stugan

 1. Znogge skriver:

  Ännu en intensiv dag för dig. Hoppas du hinner få kastat det sista i dag.

  Kram och god tisdag!

 2. Ingrid skriver:

  Så skönt att få röja upp runt stugan och få bort allt byggavfall. Jag behöver också köpa stolsdynor till stolarna på terrassen. Det får nog bli en tur till lågprisvaruhuset Gahms. Där brukar man kunna fynda.
  Lycka till med tisdagens orkor och var rädd om ryggen!
  Kram, Ingrid

 3. Pingback: Tidspyttipanna | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *