Apropå Varg

Att Sveriges vargstam är debatterad har väl inte undgått någon. Sverige har alldeles för få vargar för att vargstammen ska hålla sig frisk och inte bli inavlad. Utländska experter kritiserar Sveriges hållning hårt.

Men det finns en Varg som är folkkär, en Varg man inte kan låta bli att tycka om. Jag har alltid tyckt om honom ända sedan jag var barn. För han har funnits länge, på jorden i 90 år och nästan 70 år som artist. Bert-Åke Varg.

I gårdagens sommarprogram var det Bert-Åke som underhöll. Jag lyssnade idag på webben. Han berättade om olika händelser ur sitt liv och hade valt musik som illustration. Den gamla stammen av skådespelare. Skicklig. Underhållande. Fantastisk. Missa inte att lyssna på honom när du har tid. Du kommer inte att ångra det.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Apropå Varg

 1. Ingrid skriver:

  Den vargen gillar jag också och lyssnade med stor behållning på hans sommarprogram. Så ska en slipsten dras!
  Kram, Ingrid

 2. Micke skriver:

  Älskar verkligen Bert Åke, en fin gammal man som gjort mycket bra, som liten var det ju ”Från A till Ö” som jag inte missade ett avsnitt av och efter det ”Rederiet”, missade inte ett avsnitt där heller.
  Ska ta och lyssna på honom vid tillfälle här.

  Ha det fint Kraka.

 3. Znogge skriver:

  När det gäller vargstammen så är jag lite dåligt insatt men har insett att frågan är en het potatis. En del tycker att många fler ska skjutas av men alla håller inte med. På något vis så delar vi väl jorden med djuren.
  Tack för tipset. Får kanske lyssna i efterhand.

  God söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *