Lång, bra dag

Det var kämpigt att komma upp och ännu kämpigare att komma iväg i morse. Men jag hade bara 37,6 och var med andra ord betydligt bättre än igår.

Åkte till Uppsala och skolan. Hann dricka en kopp kaffe och äta en chokladboll innan vi skulle börja. Hade ätit två mackor hemma så det var ingen frukost, bara lite stämningshöjande. 🙂

Idag var det Science and religion som stod på programmet. Större delen av dagen hade vi föreläsningar med Hilary Marlow, professor i Cambridge. Hon föreläste via zoom. Det var spännande och givande, men ack så jobbigt. Jag hade svårt att höra och fick anstränga mig till det yttersta. Jag är alldeles täppt både i bihålorna och öronen. Sista lektionen föreläste jesuitpater Ulf Jonsson på plats. Ja, han är förstås professor han också, men jag tror att det är ”lite finare” att vara jesuitpater. Jesuiter är alltid väldigt välutbildade. Han är en av Newmaninstitutets egna lärare och har alldeles nyss kommit ut med en ny bok, Gud och andra orsaker.

Efter skoldagen åkte jag hem. Hemma satte jag mig och lyssnade på några föreläsningar i en av mina andra kurser, Kroppen och kroppsligt. Men nu är det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lång, bra dag

 1. znogge skriver:

  Så bra ändå att du orkade med dagen för det är inte roligt att behöva ta igen.
  Hoppas en god natts sömn gör dig ännu piggare.

  Kram och sov gott!

 2. Ingrid skriver:

  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *