Dagens Jetpackfråga – Sociala medier

Idag ställer Jetpack frågan Hur använder du sociala medier?

Jag använder inte sociala medier i någon större utsträckning. På Facebook länkar jag mina blogginlägg eftersom jag fått önskemål från några läsare om att lägga länkar där.
Instagram läser jag mest på, ger gillanden till saker jag gillar och lägger upp enstaka bilder. Mitt twitterkonto har jag inte använt på jättelänge, men jag vill ha det kvar.

Att jag inte använder sociala medier i någon stor omfattning beror dels på att jag inte hinner. Jag försöker fokusera, och lägga tid, på min blogg. Men en annan anledning är att Facebook är en så totalt rättslös och osäker nätmiljö. man blir kapad stup i ett och får problem som fullkomligt slukar tid att lösa. Det är en plats jag inte vill ”hänga” på.

Det här inlägget postades i Jetpackfrågor, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens Jetpackfråga – Sociala medier

 1. znogge skriver:

  Mitt fokus ligger också på bloggen men jag använder även Facebook och Instagram. Twitter har jag icke. Själv har jag haft tur på Facebook får jag väl då säga.

  Kram och god kväll!

 2. Micke skriver:

  Har ju alla de där sociala medierna, Twitter kan jag ju vara utan, FB också egentligen men jag har det för kontakten med mina kollegor, Instagram har jag för kontakten med eleverna.

  Bloggen är ju trevligare tycker jag, att läsa andras bloggar också, det ger ju mer än alla de andra sociala medierna.

  Ha nu en fin kväll Kraka.

 3. Ingrid skriver:

  Jag kanske har haft tur, men jag vet mig aldrig blivit kapad eller upplevt något krångel med Facebook, men det kanske är för att jag inte håller på och delar och delar, som en del gör. Undrar om man är medveten om vad det är man delar egentligen?
  Hoppas att du har en bra söndagskväll även om det är på jobbet!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *