Jobbdags igen

Gick upp tidigt, faktiskt tidigare än jag tänkt eftersom jag vaknade långt innan alarmet skulle väcka mig. Drack kaffe och åt macka med ost. Plockade ihop mina saker och gick först till sopmoloken, hämtade sedan min packning och bar ut till bilen. Sedan åkte jag söder ut.

Stannade till en stund i Norsholm, ett av mina ”ställen”. Lånade toan, köpte en dricka och en chorizo i frenchbröd. När jag ätit åkte jag vidare.

Svängde av vid Skillingaryd eftersom E sagt att jag kunde komma in på en kopp när jag hade vägen förbi. Men hon hade åkt bort just idag. Istället fick jag en pratstund med hennes yngsta son som bjöd på kaffe. Jag fick också ge hennes katt en snabbklapp när den gick ut. Just den katten har jag nog inte träffat förut.

Jag stannade inte länge, skulle ju vidare. Var framme i Södra Ljunga runt halv tre och fick hämta ut min nyckel i nyckelskåpet eftersom föreståndarparet inte var där just då.
Bar in mina saker och bäddade. Gick till köket och gjorde en kopp kaffe och en macka. Försökte sedan sova. Något som inte lyckades speciellt bra. Grannarna i rummet bredvid är högljudda. Pratar högt och har en massa ljud för sig. Trodde de höll på att riva stället ett tag.

Ännu en gång gick jag upp långt innan alarmet skulle väcka mig. Duschade och klädde mig. Åkte till jobbet.

Det här inlägget postades i Livet, Ljungby, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jobbdags igen

 1. Znogge skriver:

  Så märkligt att det är så svårt för grannar att visa hänsyn. Hoppas att de inte ska bo där någon längre tid.
  Önskar dig en bra arbetsdag/natt nu!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Tack!

   Man lär sig mycket om olika kategorier människor när man bor på vandrarhem…

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så oturligt att det verkar som om du fått stökiga grannar nu igen. Hoppas att de inte fortsätter hålla på så.
  Hoppas att du har ett bra arbetspass.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det verkar vara turister som stökar på kvällen och eftersom jag jobbar så slipper jag sent stök. Tror det är tyskar, de pratar ju alltid med varann i ljudnivå som om de höll föredrag. Inte otrevliga, bara väldigt högljudda. Som om de inte förstår att de inte är ensamma och äger stället.

   Ha en fin lördagskväll!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *