Fredagsnöjen

Hade egentligen inte fri sovning, hade alarmet på 10:00. Dessvärre vaknade jag redan vid halv fyra och var vaken några timmar. En helikopter kretsade över området, vilket är vanligt och inte att bry sig om. Brottsligheten i området är hög och det är inte ovanligt att det händer saker i Skarpnäck eller andra närliggande områden. Men det var inte därför jag var vaken, jag hade somnat tidigt och redan sovit 6 timmar.

Till sist, efter kaffe och knäckemackor, somnade jag om och vaknade sedan a alarmet. Då sov jag djupt och hade någon riktigt verklighetstrogen dröm. Men nu har jag glömt vad det var.

Läste nyheterna i sängen och då ringde B i Göteborg. Jag gick upp medan vi pratade och fixade mig en kopp kaffe. När vi pratat klart åt jag frukost.

Ute regnade det i en intensitet som påminde om en välfungerande dusch. Vad jag är less på detta regnande!!!

Vid 13-tiden åkte jag hemhem för att ha tvättstugan. Det var överraskande rent på golvet men tvättmaskinen var kletig utanpå av tvättmedel och luddfiltret så fullt att jag kunnat gjort en mindre pudel av luddet.

Jag gjorde inte så värst mycket mer än tvättade. Plockade fram några klänningae att ha med på resan bara. Man måste byta om till middagen och klänning anses passande. Jag råkar ju, som av en händelse, ha väldigt många klänningar så det blir ju bra. Det är endast utrymmet i resväskan som begränsar. Det får bli ett halvdussin klänningar, annars hade jag lätt kunnat ha en för varje kväll. 🙂

När jag var klar tog jag vägen via Bromma Blocks och köpte sushi på Stora Coop. De har en alldeles utmärkt sushidisk med olika förpackningar. Köpte lite annat också, ost och tunnbröd bland annat.

Innan jag åkte hem Tog jag en tur med bilen vid Midsommarkransen och runt Telefonplan. Bara för att kolla läget.

Hemma vid stugan hade jag tur och det var uppehåll när jag skulle gå från parkeringen och in. Men det fanns en hel del pölar att undvika. Regnar det hinner man bli rejält blöt på vägen.

När jag packat upp varorna och ställt ifrån mig kassen med ren tvätt hällde jag upp ett glas av vinet från igår och tog fram sushin och satte mig vid datorn.

Det var jättegott, men jag var tvungen att ta en macka lite senare. Behövde äta mer.

Tittade på playTV, chattade med Petter och till sist var det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredagsnöjen

 1. znogge skriver:

  Efter ett par regniga dagar här blev det bättre i dag och helgen ser ut att bli helt okej. Nu behövs det inte mer regn, inte här i alla fall och inte just nu.
  Så skönt att tvättstugan inte var rena katastrofen denna gång.
  Som vanligt tycker jag att du fick en aktiv dag och hade en del att göra.
  Då rörde du dig i vår sons trakter för han bor numera i Midsommarkransen.

  Önskar en god kväll nu!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Igår (lördag) regnade det hela dagen. Inte så mycket, men precis så där så man kände att det kom regn och när jag körde bilen så var jag tvungen att använda torkarna.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *