Fri sovning, hemmapyssel och förberedelser

Trots fri sovning lyckades jag inte få ihop någon sömnkompensation, men hamnade mellan de 7 – 9 timmar som rekommenderas som sömnmål. Mer exakt blev det 7 timmar och 36 minuter.
Efter lite nyhetsläsande gick jag upp och fixade kaffe och två mackor med räkost. Skönt att vara hemma och slippa rå fisk till frukost… 😉

Chillade med ljudbok, pratade med L i telefon och gjorde mer kaffe och ännu en macka, en som nog kan räknas som lunch för klockan hade redan blivit halv tolv.

Pratade med B-M och vi gjorde planer för senare i veckan. Fortsatte lyssna på boken och började inse att jag behövde ta tag i dagen. Men det var ju söndag och då får man vara lite långsam  och vila. 🙂

Planerade lite för den kommande veckan, skrev en inköpslista till på tisdag och gick igenom en del datum på det kommande året.
F ringde och vi pratade en stund. Jag drack mer kaffe och sedan var plötsligt dagen slut och det blev dags att sova.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fri sovning, hemmapyssel och förberedelser

 1. Ingrid skriver:

  Det är inte helt fel med en dag i sakta mak, för återhämtning och vila behöver vi nog alla då och då. Du är alltid så aktiv annars!
  Ha en glad måndag!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Med tanke på att du varit på resande fot länge så var det säkert välbehövligt med en lite lugnare dag. Sådana behövs också för återhämning.

  Kram och glad måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *