Blå tankar och känslor – Roadtrip dag 11

Så var det ännu en gång dags att packa ihop och åka vidare. Jag vaknade tidigt, väldigt tidigt, och hann dricka mer än en kopp kaffe innan F och Snufflan vaknade. Kattpojkarna var däremot vakna redan före mig.

Medan jag satt där vid fönstret med min kopp kände jag jur mycket jag längtade hem. Det skulle inte alls varit fel att resa direkt hem. Men jag ville ju förstås träffa B…t och även se mig omkring i Göteborg ett par dagar.

F åkte till jobbet med sin Snufflan och jag packade ihop mina saker. Tror det var strax före elva jag var klar och gav mig av. Det var verkligen grått och slaskigt ute. Nollgradigt, men det blev ett par minus när jag närmade mig Göteborg.

Pratade med B…t och vi gjorde upp planer. Jag hade lovat C-F att höra av mig, men jag är osäker på om jag har rätt telefonnummer. I vart fall får jag inte tag på honom. Men just det känner jag igen sedan tidigare, att han inte svarar. Vi får se…

Jag checkade in, bar upp mina saker och bäddade. Laddade aktivitetsbandet och vilade lite med ljudbok. Sedan tog jag spårvagnen in till stan.

Jag skulle träffa B…t 18:30 men var tidig för att hinna titta runt lite i affärerna. Det hann jag med råge och när B…t kom hade jag bara en enda önskan, att få sitta ner.

Vi traskade iväg en bit och slank sedan ner på Källarkrogen. Vi avsåg bara att dricka något, men vi såg hur de bar ut mat som såg verkligt delikat ut. Vi bestämde oss att gå dit och äta en annan gång.

Vi hann prata en del, men det var länge sedan vi sågs och har mer att prata om imorgon.

Det märks att det är jul snart. Julskyltning och julpynt överallt. Jag tycker nycket om den här tiden på året. Men jag önskar att det inte vore så halt ute.

Tog spårvagnen tillbaka till Kviberg och var hemma på rummet före 22. Nu är det sovdags. Igen.

Det här inlägget postades i En arbetsfri månad 2023, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på Blå tankar och känslor – Roadtrip dag 11

 1. znogge skriver:

  Vilken bra elfte dag det blev. Då återstår det att se om du träffar C-F denna gång.
  Visst är det en mysig tid nu!

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Ja, det blev en bra dag. Jag fick kontakt med C-F via mail, jag hade ett gammalt telefonnummer. Får se om vi kan få logistiken att fungera för en fika eller liknande.

   Kram och sov gott!

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en bra dag! Här håller kylan i sig, men vi har i alla fall bara någon enstaka minusgrad dagtid.
  Ha en fin tisdag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid och detsamma till dig.
   Här har temperaturen stigit lite och det är bara minus 5 grader nu när jag strax ska ge mig ut.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *