Första mellandagen – Tredje resan till London dag 6

Ambitionen var att gå upp tidigt. Så blev det inte. Vi fick helt enkelt tänka om och det gick ju bra det också. Bara slutresultatet blir till belåtenhet så kan vägen dit få variera. I alla fall till viss del.

Tanken var alltså att vi skulle vara på Petters kontor klockan 10:00. Jag skulle få låna ett rum bredvid och sedan skulle vi plugga under dagen, gå och äta lunch och sedan plugga igen. Men ingen av oss orkade gå upp och vi bestämde att satsa på klockan 12:00 istället.
Eftersom jag tyckte att det var väl sent för att följa ursprungsplanen med lunchavbrott föreslog jag att vi skulle äta en ordentlig frukost före istället.

Efter dusch och påklädning var klockan mycket, tror vi var vid Balans vi 13-tiden. Sedan tog det lång tid innan maten kom.

Klockan var så mycket att det kändes helt okej med en öl till maten. Full English breakfast.

Klockan 14:30 satt jag vid skrivbordet i rummet bredvid Petters kontor. Då var jag inloggad på nätet  och beredd att börja plugga. Men min plan att plugga 6 effektiva timmar var inte längre realistiskt.

Ganska exakt tre timmar studier fick jag ihop. Jag hann dessutom ringa och prata med L..a på whatsapp. Sträcka på mig, gå på toa och andas lite hann jag också.

Halv sju gav jag upp och började packa ihop mina saker för att vara klar till sju då vi sagt att vi skulle gå. Jag vill ha ett glas mulled wine och Petter hade pratat om att äta något. Detta något visade sig sedan vara jordnötter.

Vi gick till The Prince of Wales, en pub lite längre ner på gatan. Det är en av fördelarna med London att det finns mängder av ställen att slinka in på för ett glas. Eller en matbit om man nu är ute efter det.

Det var skönt att sitta där och prata och vi hann med tre glas innan vi gick. Jag snikade till mig hälften av jordnötterna. Det är svårt att låta bli när de står där på bordet.

På vägen hem gick vi till affären och jag köpte baguette, brieost och mer ostbågar. Åt halva brödet när vi kom hem och sparade resten till frukost nära dag.
La mig ner och somnade efter en stund, då var klockan nära midnatt.

Det här inlägget postades i En arbetsfri månad 2023, Livet, Resor. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Första mellandagen – Tredje resan till London dag 6

  1. Ingrid skriver:

    Du är effektiv som vanligt även om det inte blev så många timmar pluggande som du tänkt dig, men du ska väl ha lite avkoppling och semester på din resa också.
    Ha en fin andra mellandag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *