Lågtryck, både i kropp och själ

Nu har det varit lågtryck länge. Alldeles för länge. Det var till och med lågtryck de där dagarna när det var så kallt. Idag har de varit slask och plusgrader. Det är sjöar av vatten ovanpå isen och sjukt halt. Det är livsfarligt att ta sig fram. Trots det var jag tvungen att ge mig ut. Inte bra en gång utan två.

Först skulle jag hämta ett paket som kommit till BudBee. De ha sina boxar i en affär jag inte ens hört talas om. Men med hjälp av kartan lyckades jag hitta. När jag kom int kunde jag inte hitta några boxar men det visade sig att man gömt dem inne på lagret. Suck! Sedan skulle jag samma väg tillbaka. Det tog evig tid i halkan.

Vilade sedan hemma tills jag var tvungen att gå ut igen. Skulle på ett läkarbesök inne på Söder. Inte heller den adressen var lätt att hitta och jag fick vada genom sjöar på trottoarerna. Det blir fruktansvärt halt när det ligger ren is under vattnet. Var på väg att halka omkull hur många gånger som helst.

Jag var tidig, visste ju inte var det låg, och hann ta en sväng via cafeterian. Tänkte mig en svart kaffe och en liten bagel. Det visade sig, när jag fick tallriken, att det var en hel måltid. Idag behöver jag ingen mer middag.

Läkarbesöket gick snabbt och sedan var det samma väg tillbaka. Lika halt, men värre för nu var det dessutom mörkt och svårt att se var jag satte fötterna.

Hemma fick jag inte mycket gjort. Var trött efter helgen och imorgon är det jobb igen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lågtryck, både i kropp och själ

  1. znogge skriver:

    Jag förstår att ni har det vädret som vi hade i lördags och det var inte roligt. Blött men samtidigt massor med is vilket var en allt annat än bra kombination. Skönt att du kom helskinnad fram och tillbaka.
    Bageln var verkligen en stadig sak minst sagt!
    Hoppas att nattsömnen blir god med tanke på att det är arbetsdag i morgon.

    Kram och sov gott!

    • Kraka skriver:

      Tack! Jag hoppas också att jag ska kunna sova. Huvudet är fullt av tankar och det är inte alltid så kompatibelt med god sömn.
      Sov gott!
      Kram

  2. Anna i Portugal skriver:

    Fy tusan vad jobbigt väder! Vilken härlig macka, älskar när smörgåsar blir en hel middag .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *