Min kropp fick nog och sa ifrån

Var vaken tidigt, väldigt tidigt, för att plugga. Kunde knappt hålla ögonen öppna och hade ont i hela kroppen. Överansträngd är nog ordet som beskriver situationen.

För att få lite omväxling och röra lite på mig åkte jag till Rotebro och lämnade två kassar med förpackningar till återvinning. Sedan åkte jag till IKEA för att äta lunch.

Fläskschnitzel, pommes, ärter, bea, vitlöksbröd, hallondryck, kaffe och jordgubbstårta.
Frosseri är nog ordet som beskriver den måltiden.

Gick ett varv på övervåningen och kollade på sängen som är den mest troliga. Men jag behöver mäta för att se om den passar.

Sedan var det dags att åka hem. Jag var verkligen riktigt trött och tog en tupplur. När jag vaknade var smärtan i kroppen borta. Precis som jag trodde behövde jag sova och vila.

Gjorde kaffe och pratade sedan med Fia och med B-M i telefon. Fia hade en hel del lite djupare att berätta. B-M var förkyld och kunde knappt prata.

På kvällen hade vi styrelsemöte i Studentkåren. Huvudfrågan handlade om planeringen inför Kvalborg. För den som inte rör sig i den studentikosa världen så är Kvalborg dagen före Valborg. Då ordnar kåren en lunch.

Kvällen avslutades med ljudbok, läsning av en artikel inom ett av mina pluggämnen och ett mail som behövde skrivas och skickas. Precis som jag sa lite tidigare i dag: ”Tiden far fram som en vårflod”.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Min kropp fick nog och sa ifrån

  1. Znogge skriver:

    Dina dagar är alltid intensiva på det ena eller det andra viset så det var väl skönt att du kunde unna dig en tupplur. Säger kroppen ifrån så lyssnar man.

    Hoppas du får en behaglig tisdag!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *