Nu är veckan slut och jag också

Så skönt att veckan och helgen är slut. Har jobbat 41½ timme effektiv arbetstid den här veckan och effektiv var ordet sa Piff till Bull. Tunga patienter, både vad gäller vårdnivån, hur sjuka de är och storleken på dem.

Igår orkade jag inte vara vaken utan rasade ihop och somnade direkt jag kom hem. Det är inte lika illa idag, men jag kommer att sova inom den närmaste halvtimmen.
Imorgon är en annan dag, en annan vecka och ett annat upplägg. Jag ska inte jobba på en och en halv vecka och även om jag har ett tight schema även för den arbetsfria perioden så är det ändå vilsamt för min kropp, min rygg, mina armar och fötterna.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nu är veckan slut och jag också

  1. Anna i Portugal skriver:

    Det är beundransvärt att läsa om ditt hårda slit, med många timmar i intensivvården. All kudos till dig som fortfarande bidrar med tid, engagemang och kunskap i den hårt ansatta miljön. Hoppas arbetsfria tiden ger dig en skön återhämtning!

    • Kraka skriver:

      Tack Anna!
      Beundrade dina fina fjärilsbilder nyss. Så fina!
      Ha en fin måndag och bra uppstart på nya veckan!

  2. Znogge skriver:

    Vilken intensiv arbetsvecka du har haft så jag förstår att du behöver lite vila nu. Sedan vet jag att dina lediga dagar sällan brukar vara lediga.
    Önskar en bra start på den nya veckan!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *