Dagens Jetpackfråga – Sociala medier

Idag ställer Jetpack frågan Hur använder du sociala medier?

Det jag använder mest är min blogg. Förstås.

Jag har Facebook, där jag länkar min blogg och emellanåt skriver något annat, fast det är sällan. Jag läser ibland vad andra skrivit och kommenterar lite då och då. Facebook är inte en stor del av mitt liv. Egentligen inte alls, men flera vänner IRL har bett mig länka blogginläggen.

Instagram kollar jag på ofta, lägger upp en och annan bild. Men långt ifrån dagligen, inte ens varje vecka.

Har ett twitterkonto, som ju numera heter X. Det är åratal sedan jag använde det, men jag vill ha det kvar, man vet ju aldrig något om hur framtiden blir.

Sociala medier, utom då min blogg, är väldigt sekundära i mitt liv. Jag har helt enkelt för mycket IRL för att hinna hänga på olika plattformar. Men jag har lärt känna några av mina vänner på olika platser på nätet. Inte minst Vilda Webben (som ju inte finns mer) var en viktig plats för mig runt sekelskiftet.

Det här inlägget postades i Jetpackfrågor, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dagens Jetpackfråga – Sociala medier

 1. Znogge skriver:

  Bloggen är det jag främst prioriterar och det kommer jag att fortsätta med. Jag har Facebook och Instagram också. Visst hamnar där någon bild där också men mitt engagemang är inte så stort. Däremot är jag med i några grupper som jag verkligen uppskattar.

  Önskar en fin lördag!
  Kram

  • Kraka skriver:

   Tack Znogge!
   Än så länge har jag en fin lördag, men ska erkänna att jag inte är så taggad att åka till jobbet. Men jag får vänta till måndag med att vara ledig.
   Ha en fin dag!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag har ju bloggen och facebook, men även ett konto på Instagram och Twitter, som jag aldrig använder. (jag borde helt enkelt ta bort dem).
  Bloggen och den f d hemsidan har gjort att jag har fått träffa väldigt många trevliga människor. Bor man på en semesterö blir det lätt så.
  Jag ser att du ska jobba, så jag önskar en bra jobbhelg!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!
   är igenom hälften, två av fyra, jobbpass och ska nog klara mig. Men jag längtar till måndag och ännu mer till onsdag.
   Ha en fin lördag!
   Kram

 3. Micke skriver:

  Har ju både instagram, facebook och ”X” men ”x” läser jag bara på för det mesta, FB däremot kikar jag på varje dag och lägger till ibland, så även med instagram där jag även har flera av våra elever att kommunicera med….bra hjälpmedel ibland i skolans värld.

  Bloggen är ett stort intresse för mig, lägger inte ut något varje dag men läser andras bloggar dagligen…lite perspektiv på livet får jag ju där och samtidigt kul.

  Nu ser jag fram emot en ”frisovning” imorgon, ha en fin kväll Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *