Jobbigt x fyra

Så var äntligen fyra arbetspass över. Fyra jobbiga pass. Jobbiga på flera sätt som jag tyvärr inte kan gå in på.

På torsdagen hann jag inget utöver att ta mig till jobbet, jobba och sedan därifrån. Tittade lite på playTV innan jag släckte lampan.

På fredagen tankade jag på väg till jobbet och tog även vägen förbi stugan för att kolla läget. Det behöver göras en massa saker, både ute och inne. Men det var, och är, alldeles för kallt. Hoppas verkligen att värmen kommer snart.

Lördagen var som den var på jobbet. Hade tagit vägen förbi Stora Coop och köpt en sallad. Kände för att lyxa till det. När jag kom hem somnade jag sittande. Var så trött.

På söndagen lyxade jag än mer. Köpte två biskvier, mangobiskvier, som jag åt till kaffet. Så här i efterskott kan man väl säga att det var för att fira att jag ska vara ledig en hel dag imorgon. Men det har hänt förut att jag köpt något gott till kaffet när jag jobbat helg. Borde baka så jag har att ta med mig. Det är så mycket jag borde…

Blåsipporna trivs i alla fall vid stugan

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jobbigt x fyra

 1. Ingrid skriver:

  Så härligt att du också får glädja dig åt blåsippor. Det enda som är bra med den här kylan är att allt utvecklas långsamt, så vi får ha kvar våren länge. Om man nu ska kalla det för vår?
  Glad måndag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!

   Riktigt vidrigt kallt ute. Har just burit hem ett stort paket från utlämningsstället.Så otympligt och tungt! Men innehållet är spännande, en ny leksak åt mig. 🙂

   Önskar dig en riktigt glad måndag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *