Mitt i veckan

Strax före sju var det hög tid att gå upp. Morgonkaffe i lugn och ro, behövde baravaratid en stund innan jag tog tag i dagen.

Hade en del privat pappersarbete att göra och tog tag i det. Innan jag renskrev gjorde jag mer kaffe. Strölyssnade på dagens sommarprogram med Zećira Mušović. Har en känsla av att hon var bra så jag får lyssna igen. Hade inte tid att sitta ner bara.

Renskrev och fyllde i en del dokument. Fixade det sista innan jag skulle åka till jobbet. Gjorde en avblockering av en väns ip-nummer. Den dumma spamkollen envisas med att blockera henne hela tiden. Var inte ens en timme sedan jag kollade förra gången. Suck!
Troligen blockerar den flera vänner, men jag har ingen chans att kolla om man inte säger till och ger mig sitt ip-nummer.

Jobbpasset var helt okej, men det är fascinerande att en enda patient kan kräva hundra procent och ändå måste man lämna över det man inte hann till nästa shift.

När jag kom hem tittade jag på kvällens avsnitt av The Bay. Sedan var det dags att sova.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mitt i veckan

  1. Micke skriver:

    Har också haft lite strul med sk ”skräppost” som inte varit skräppost, får ha lite koll ibland här med.

    100% på en patient, jo, det behövs ju ibland förstår jag, men konstigt är det ju att inte hinna med allt, livet på en pinne antar jag som aldrig arbetat inom sjukvården utan bara som boendestödjare för längesedan.

    Ha nu en fin eftermiddag Kraka.

  2. Hannas krypin skriver:

    Jag behöver också hålla koll i spamkorgen. Det hamnar kommentarer där titt som tätt som inte ska vara där.

  3. Monica skriver:

    Zećira var väldigt bra tycker jag, intressant hur hon hann med allt, tog examen också på Lunds universitet precis som brodern och de har så varmt nära familjeliv som fungerar var de än är. Roligt med brodern också som fick vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *