En dålig start på en ganska bra dag

Försov mig imorse. Vaknade kvart i sju och det funkar ju inte alls. Märkligt nog var jag bara ungefär en halvtimme sen när jag kom till jobbet. De andra åkte iväg till skolan med barnen och jag blev ensam kvar. Drack kaffe och åt ett par smörgåsar medan jag planerade.

Vid niotiden kom en arbetskamrat, men hon skulle ha ett möte med föreståndaren på det andra huset så jag fortsatte att sitta ensam i köket medan jag gick igenom en hög med papper.

Ungefär tre kvart innan jag skulle sluta gav jag mig av för att åka några ärenden, skulle bland annat inköpa några saker till kontoret. Åkte till Kontorab i Ulvsunda där jag antog att de skulle ha det jag behövde.

När jag köpt det jag skulle åkte jag till IKEA i Barkarby för att äta lunch. Det var lite för mycket folk för min smak, men maten var ju god.

Sedan bar det av till Coop Forum i Häggvik för att handla mat och ingredienser till lördagens kanelbullar. Vi ska ha öppet hus i Kista kyrka och bjuda på kaffe och kanelbullar. Alla i kyrkorådet ska baka bullar, eller i värsta fall köpa.

Just nu njuter jag av stillheten här hemma, dricker kaffe och läser lite. Xanthos ligger bredvid mig och vi lyssnar på musik tillsammans. En dålig morgon har till slut blivit en bra dag.

 

Xanthos

Foto: A Haapasaari

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på En dålig start på en ganska bra dag

  1. Borthy skriver:

    Vad fin han är och vad trevligt att du börjat lägga in bilder!
    Är det kanelbullens dag i helgen? Jag funderade också på att baka.. Kram

  2. Kraka skriver:

    Ja, kanelbullens dag är på lördag. Samma dag har vi öppet hus i Kista kyrka för att kyrkan fyller 30 år och då bjuder vi på kaffe och kanelbullar mellan kl 10.00 och 15.00. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *