Bullfest, bullfest hela dan

Det kom massor med folk till kyrkan. Jag vet inte hur många kannor kaffe jag bryggde och hur många bullar som gick åt. Men alla verkade trivas och gick runt och tittade på kyrkan, bildspelen och pratade med oss och med varann. Det var en mycket lyckad dag!

Min vän B-M dök upp och jag blev glatt överraskad, hade ju alldeles glömt bort att jag bjudit in henne. Jag visade runt henne och hon hann även med att delta i rundvandringen som vår notarie hade. Det är verkligen en både spännande och vacker kyrka vi har.

När jag kom hem var jag ordentligt trött i fötterna och jag har ägnat kvällen åt att vila och titta på ett par avsnitt av Mordkommissionen. Jag är både trött och förkyld och ska sova snart för att orka med morgondagen som kyrkvärd.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *