Var ska jag börja?

Måndagmorgon och massor av extra saker som måste göras med kort deadline. Jag känner mig alldeles överhopad och invaderad!

Efter en stund med morgonkaffe, nyhetsläsande och koll på mina vänners bloggar ska jag börja dagen med att ta en tur med stavarna. Jag behöver nytt syre till hjärnan och motion för att bli av med stresshormoner. Solen skiner i alla fall och då kan det ju inte vara alltför jobbigt och hemskt att det är måndagmorgon!

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Var ska jag börja?

  1. Borthy skriver:

    Mycket bra val att du struntade i måsten och stavade ut i hösten! Kram

  2. Kraka skriver:

    Jag struntade inte i måstena, jag hämtade kraft till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *