Varit på fest

Kista kyrka fyller 30 år. Ikväll var vi, personal och förtroendevalda,  bjudna på fest med middag. Efter ett inledande mingel med mousserande vin och ett välkomnande fick vi gå ner i kryptan där Team K framförde en teaterpjäs. Det var en pjäs med utgångspunkt från vår församlingsinstruktion och handlade om kyrkan då, nu och i framtiden. Replikerna var träffsäkra och man kände igen sig i en hel del.

Middagen bestod av persisk buffé och vi fick välja på lite olika dryck. Jag drack ett gott merlot-vin, Kleine Zalze, från Sydafrika. Under middagen pratade jag med mina bordsgrannar och vid kaffet var det allsång. Kvällen var trevlig och lyckad!

Nu sitter jag här hemma och borde sova. Men det är så skönt att varva ner lite innan sovdags trots att jag aldrig lyckas hinna sova de timmar jag borde.

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *