Lördag – morgon, middag & kväll

Var uppe tidigt för att åka till jobbet. Kände mig verkligen inte speciellt inspirerad, men jag har bestämt mig för att försöka stå ut ett tag till, kanske till sommaren. Men vi får se…

Åkte i alla fall hem efter jobbet, kollade lite mail, skickade några mailsvar och drack kaffe. Sedan iväg in till Kungsholmen för att träffa två av mina resekamrater som höll ett möte och visade bilder från DPRK. Jag kom lite sent, men man höll fortfarande på att äta. Jag som hade ätit en rejäl lunch smakade bara lite för sällskaps skull. Fick lite ginsengbrännvin i ett glas, inköpt på resan. Inte min favvo, men absolut ett reseminne. Sedan var det dags för bildvisning.

Efter bildvisningen dök det upp ett gäng killar som läst på nätet att det skulle visas bilder klockan 18.00. Det var ju felskrivet, men de fick en visning de också. Jag stannade kvar och tittade på bilderna en gång till.

Nu är jag hemma och har hemmakväll, den lilla snutt av kvällen som är kvar. Dricker kaffe, äter mörk choklad med havssalt och läser Liza Marklunds En plats i solen.

 På besök i Pyongyangs filmstad

 

Det här inlägget postades i Länkat från Krakas halvsekelblogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *